Nyheder

Nyheder

Husk at følge med på vores Instagram profil: Staldsotto for de nyeste opdateringer.


2019


I går onsdag den 22. maj var der 2 flotte 3 ie pladser til Bugsy og Fiftyshadesof Sisu i Åby, Gøteborg. Godt kørt af Mads.


I overmorgen, fredag den 24. maj starter Urgent Face i løb nr. 8 på Charlottenlund Travbane med Birger Jørgensen i sulkyen. Samt på mandag den 27. maj skal Dario Sotto og Eurostone i løb i Skive med Mads Hviid Nielsen. Vi ønsker alle hestene og kuske gode løb.


På søndag den 19. maj skal Delicious Laser i løb på Racing Arena Ålborg. Mads Hviid Nielsen sidder i sulkyen.


Urgent Face skal på torsdag den 16. maj, ud og løbe med Henrik Thomsen i sulkyen. På Nykøbing Falster Travbane i løb nr 3.


I morgen torsdag den 9. maj starter Fiftyshadesof Sisu i Åby med Peter Ingves i sulkyen. Samt på fredag den 10. maj skal Dario Sotto og Giggs Boko i løb på Jydsk Væddeløbsbane med Nicklas Korfitsen i sulkyen. Henholdsvis i løb nr. 5 og 6. Vi håber på gode løb.


På fredag den 3. maj skal Eurostone og Delicious Laser i løb på Fyens Væddeløbsbane i henholdsvis løb 1 og 4.

Delicious Laser har ikke været i løb siden 18. november 2018. Den har startet 10 gange og ialt indkørt 61.750 kr.

Vi ejer Delicious sammen med KMK Advisory.Idag fredag den 26. april starter Fiftyshadesof Sisu i løb 5 på Fyns Væddeløbsbane. Vi håber på et godt løb. På søndag den 28. april skal Bugsy (SE) starte i Pay Dirts Mindeløb i Skive i løb nr. 3. Vi ønsker held og lykke til Peter Jensen og Mads Hviid Nielsen i begge løb.


Urgent Face startede ikke den 25.april, da den var syg.

I mandags blev Eurostone nr 3 det gjorde Giggs Boko også, men Giggs Boko blev efterlgende disket grundet en ulovlig trængning.


Urgent Face, som Stald Sotto har sammen med Heide Racing Aps, skal på torsdag den 25. april, ud og løbe med Henrik Thomsen i sulkyen.  På Nykøbing Falster Travbane. Vi håber på et bedre løb end sidst. Urgent Face har 1 sejr i 3 løb. 


Mandag anden påskedag skal Eurostone og Giggs Boko i løb i Århus på Jydsk Væddeløbsbane.


Flere gode nyheder for Stald Sotto:

Vores følhoppe Odessa la Marc har folet med et dejligt hoppeføl. Far er Bird Parker. Både mor og føl har det godt. Odessa la Marc og føl står hos Haras de Cornerville i Normandiet. Det drives af Loes og Erik Dragt.


Fiftyshadesof Sisu blev nr 3 i dagens løb i Skive.


Så er det i i dag at Fiftyshadesof Sisu skal i løb i Skive. Peter Jensen håber på et godt løb så Fiftyshadesof Sisu kommer i gang igen efter den havde feber i sidste løb og siden har holdt en mindre pause. 


Elvira Damgård vandt sit første rigtige løb. Et super løb hvor hun og Mads Hviid Nielsen blev lukket inde indtil kort før mål, hvor Mads fik et lille hul og kom ud i rette tid til en super afslutning hvor de kom først over mållinien i en flot spurt. Flot kørt og løbet.  


Gode nyheder: Vores følhoppe Iowa Sund har folet med et dejligt rødt hoppeføl. Far er Love You. Både mor og føl har det godt. Iowa Sund står hos Helene og Bjarne hos Stutteri Spring og Stald Tårs. 


Gode anmeldelser af Elvira Damgårds prøveløb af Carsten Rabjerg via Fast Track. Han mener at Elvira vil have gode muligheder for at vinde i aften på Jydsk Væddeløbsbane. Vi håber han har ret. 

 

Fiftyshadesof Sisu skal i løb i Skive den 15. april. 


Elvira Damgård skal løbe sit første rigtige løb efter et flot prøveløb. Hun starter på Jydsk Væddeløbsbane på fredag den 12. april.


Elvira Damgårds prøveløb/debut gik godt i lørdags. På torsdag den 11. april skal Urgent Face løbe på Nykøbing F. Travbane. 


Så skal Elvira Damgård ud på sit første løb. Det sker på Racing Arena Ålborg den 7. april 2019 med Mads Hviid Nielsen i sulkyen. Vi håber på en god debut.


Giggs Boko var ude på jysk Væddeløbsbane i lørdags den 16. marts og fik en flot anden plads.


Stald Sotto har købt Twigs Briard. Den har vundet 13 løb i 58 starter.


http://travet.dk/nyheder/v75-hest-hos-peter-jensen-solgt


Så har Stald Sotto erhvervet 10 % i avlshingsten Express Bourbon. Ekspress Bourbon er søn af Ready Cash, som er HINGSTEN i moderne travsport. Vi er glade og forventningsfulde for erhvervelsen.


På lørdag den 2. marts starter Giggs Boko på Jydsk Væddeløbsbane, hvor den har vundet de sidste 2 starter.


Søndag den 9. feb. starter Urgent Face på Lunden med Birger Jørgensen i sulkyen. Den vandt sin første start og vi håber og tror på 2 sejr.


Så blev vi månedens ejer for januar måned, takket være de 2 flotte sejre af Giggs Boko. Stor tak til Peter Jensen og Mads Hviid Nielsen.


https://www.danskhv.dk/nyheder/2019/februar/maanedskaaringer-for-januar/


Cadillac Shadow fik en flot anden plads i Åby i går den 23. jan. med Paal Wilhelm i sulkyen.


Så er det i dag onsdag den 23. jan. Cadillac Shadow starter på Åby i V86 og på lørdag den 26. jan. starter Eurostone og Dario Sotto på Racing Arena Ålborg. Vi håber og tror på gode resultater.


Så vandt Giggs Boko og Mads Hviid Nielsen igen en flot sejr i Århus, på Jydsk væddeløbsbane i fredags den 18. jan.

Efter et løb i dødens viste han igen sin enorme vilje og vandt på de sidste meter. Super løb. Nu har Giggs Boko vundet 5 ud af de sidste 8 starter heraf begge hans starter i 2019.


Torsdag den 17. Jan.  var Dario Sotto i løb i Åby Sverige, men fik desværre startgalop.


Cadillac Shadow starter på Åby onsdag den 23. jan. i V86


Solvalla As var den 7. Jan. ude i løb, og endte desværre uden placering. Da hun ikke rigtigt har leveret efter hendes pause, har vi derfor valgt at tage hende ud som følhoppe. Vi mener at hun med hendes fine stamme, vil blive en fantastisk følhoppe. Fremover vil Team Nørbak tage sig godt af hende.


Giggs Boko var d. 4 Jan ude i Århus, og vandt en flot sejr på en ellers dårlig bane. Flot kørt af Mads Hviid Nielsen. 

 

 
Odessa la Marc og føl. Som kommer til at hedde Havana SottoIndkørte præmier: 64.501

Sejrsprocent: 14 %

Placeringsprocent: 32 %


Løbsstatistik for 2019 pr. 14. maj 2019:


Starter i alt: 22

Placeringer:

  • 1. pladser: 3
  • 2. pladser: 2
  • 3. pladser: 2