Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/a/7/4/sotto.dk/httpd.www/couch/header.php on line 301 Dronningen er tilbage! - Sotto
image

Dronningen er tilbage!

Eenymeenyminymoe sikker i Aalborg trods dødens hele rejsen.

Eenymeenyminymoe - som vi ejer sammen med Heide Racing, Freddy Christensen (FC Bryggen ApS), Kenth Eliasson og Kim Møller-Kjær - har skuffet de to seneste starter, men var i dag tilbage på toppen og viste, at hun fortsat er en af årgangens absolut bedste hopper.

Flemming Jensen tog den med ro fra start, hvor Evita tidligt overtog føringen og afviklede de første 500 meter efter 1.12,2, men herefter blev tempoet dæmpet til 1.15,7/1000 meter.

Ud på sidste omgang kom der igen fart over feltet, men trods et løb som første hest i andet spor hele vejen, var Eenymeenyminymoe alligevel klart stærkest til slut og sejrede sikkert i tiden 1.13,9a/2140 meter. 

-Hun er jo en af dem, der rager lidt op i årgangen, så vi håber selvfølgelig på en Derbysejr, sagde Flemming Jensen efter løbet.

-Vi havde lettet hende op til denne start og det faldt meget positivt ud. Samtidig med at vi havde lettet hende i balancen, ville vi se, hvad det kunne give når hun skulle gå i andet spor. Derfor kørte jeg heller ikke med fra start. for at teste det her, og det gik som vi håbede på. 

-Det hun viste, det er selvfølgelig rart at vide når vi skal ud i lidt større sammenhæng, at man kan køre fra til slut. Det er jo ikke nogen hurtig bane i dag, så tiden er rigtig fin.

Se løbet: KLIK HER 

Sejrsinterview: KLIK HER

 

Foto: Hesselborg Foto

 

Kommentar:

Skriv en kommentar


Du kan bruge følgende HTML tags: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image