image

Gateway Damgård Grand Prix-klar!

Gateway Damgård til tops i den åbne 3-års Prøve efter en stærk præstation.

Gateway Damgård - som vi ejer sammen med Masiol ApS - tog i dag skridtet op blandt årgangens topheste, da han vandt den første af de tre åbne 3-års Prøver på Jydsk Væddeløbsbane i Århus. 

Med startspor 8 var Nicklas Korfitsen nødt til at tage den med ro fra start og den første kilometer - som Godtfreds Bork afviklede efter 1.15,7 - sad Gateway Damgård sidst indvendig, men med ca. 1300 meter tilbage blev han sendt fremad i andet spor. 

Godtfred Bork forsvarede sig tappert, men ind på opløbet fik Gateway Damgård overtaget og gik frem til sikker sejr i tiden 1.18,0a/2360 meter foran en fint afsluttende Golden Stone i 18,1. 

Det var Gateway Damgårds femte sejr i seks starter i år og han skal nu og prøve kræfter med Garfield & Co. i Jydsk 3-årings Grand Prix søndag den 15. august. hvor flg. 12 heste er startberettigede:

Gateway Damgård
Golden Stone 
Gibbs
Gasolin 
Grumbazz Kin
Great Friction
Garfield
Gandhi
Gary La Marc
Giant Design
Griezmann
Get A Wish

-Han har frem for alt et kanon godt væddeløbshoved og det kommer en travhest langt på. Når han får problemer med kadancen, som han ind imellem gør, skal man ikke gøre så meget; han finder nærmest selv ud af det, sagde Nicklas Koriftsen i sejrsinterviewet med Fast Track (KLIK HER).

-Han har klar fordel af denne her vej rundt. Man kan også køre ham bagfra, men de havde kørt så hårdt om det fra start, og der var ikke så meget tempo på, så hvis jeg kunne komme og op sidde udvendig, måtte jeg ha' et godt kort på hånden.

Se løbet: KLIK HER


Gateway Damgårds medejere, Masiol ApS, i vindercirklen efter sejren i 3-års Prøven. Fotos: Ole Hindby

Vi havde også Gunnar The Gunman til start i den sidste åbne 3-års Prøve, men han var helt under isen og sluttede sidst fejlfri. Han skal nu tjekkes igennem af dyrlægen. 

Se løbet: KLIK HER

Kommentar:

Skriv en kommentar


Du kan bruge følgende HTML tags: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>


CAPTCHA Image
Reload Image