Spændende fredag i Aalborg

Eenymeenyminymoe møder Twigs Briard og Hemingway Sotto (foto) gør “comeback” i rutineløb. 

Efter en pause på halvanden måned kommer Eenymeenyminymoe – som vi ejer sammen med FC Bryggen ApS, Kenth Eliasson og Kim Møller-Kjær – på fredag atter til start med Flemming Jensen i sulkyen i eftermiddagens 5. løb, hvor hun bl.a. møder Twigs Briard, der køres af sidste års danske mester for jockeyer, Magnus M. Nielsen.

Derudover ser vi meget frem til det første prøve-/rutineløb, hvor Gordon Dahl kommer med Hemingway Sotto, der imponerede stort i sin debut i Derbyweekenden, hvor han sejrede i tiden 1.17,3a/1600 meter. Han har dog ikke startet siden, men er nu klar til at tage første skridt på vejen mod en forhåbentlig stor 3-årssæson.

Startliste – Aalborg: KLIK HER

 

Foto: Burt Seeger