Aalborg fredag – Galla lørdag

Der er lagt op til en spændende weekend, hvor vi i eftermiddag har tre heste til start i Aalborg, mens det i morgen gælder Hestesportens Galla, hvor Eenymeenyminymoe (foto) er nomineret i kategorien “Årets Hoppe”! 

Eenymeenyminymoe – som vi ejer sammen med FC Bryggen ApS, Kenth Eliasson og Kim Møller-Kjær – starter i fredagens 5. løb på Racing Arena Aalborg, hvor hun i øvrigt møder Twigs Briard.

Derudover skal 3-årige Hemingway Sotto i rutineløb,

Baneprogram – Aalborg: KLIK HER

Lørdag afvikles Hestesportens Galla på Hermans i Tivoli Friheden i Århus, og her kan Eenymeenyminymoe også komme til at spille en vigtig rolle som nomineret i kategorien “Årets Hoppe”. Hun havde en flot sæson i fjor med fem sejre og 229.000 kroner i indkørte præmier, men intet er afgjort på forhånd. I kategorien er også Flower Dust, Go On Gardenia og Thai Brooklyn nomineret.

Alle de nominerede (KLIK HER) er automatisk også med i afstemningen om hvem der skal kåres som Årets Travhest 2021 i Danmark.

 

Foto: Burt Seeger