Hemingway Sotto i sæsondebut

Søndag på Racing Arena Aalborg gør Hemingway Sotto comeback efter næsten et halvt års pause. 

Han gik et rutineløb den 7. februar i Aalborg i tiden 1.20,5/2140 meter efter galop og skal blive spændende at følge i sæsondebuten.

-Han blev lidt bange da jeg viste ham pisken – deraf galoppen – det er han ikke helt klar til endnu, siger Gordon Dahl mandag aften.

-Det er stadig Hemingway Sottos “akilleshæl” at han endnu ikke er så rutineret; det er også grunden til, at jeg vælger at starte ham lidt tidligt for at han kan få noget mere rutine inden. Han er ikke så nemt kørt som årgangens nuværende topheste og er ikke nogen raket fra start, men jeg tror at han er god nok til at kunne være med i årgangsløbene senere på året.

-Der er ingen tvivl om, at det er en rigtig god hest og han imponerede mig virkelig i sin første start i Derbyweekenden. Men Hemingway Sotto var stadig lidt lille og klejn, hvilket var årsagen til at vi valgte ikke at starte ham mere som 2-års, så han kunne vokse bedre til. Han er stadig ikke nogen stor hest, men han er blevet meget mere muskuløs og robust.

Gordon Dahl har flere af vores øvrige ungheste i træning, heriblandt Herina Sotto, der forventes til start i begyndelsen af marts måned.

KLIK på hestenes navne for detaljeret info.

 

Foto: Burt Seeger