Twigs Briard imponerede i montédebut

Søndag var også dagen, hvor Twigs Briard på Racing Arena Aalborg fik sin debut i monté og han gik et topløb med Michelle Mønster i sadlen.

Efter en rolig indledning, hvor den førende Arkibal Tamsen dirigerede løbet i toptempo – 1.12,1/500 meter og 1.13,2/1000 meter – blev Twigs Briard sendt afsted med ca. 650 meter tilbage.

På en stærk bagerste langside nåede han frem til de forreste, hvor Admiral Knick overtog føringen ind i sidste sving for siden at vinde en let sejr i tiden 1.13,5a/1640 meter, men Twigs Briard var klart godkendt på andenpladsen i 13,7!

-Han virkede til at kunne det uden problemer; var lidt bange for at være så tæt på de andre, men han løste det så flot. Næste gang tror jeg han har mere forståelse for det. Han var i hvert fald en rigtig dejlig hest at ride på, sagde Michelle Mønster efter løbet.

Se løbet: KLIK HER

 

Foto: Hesselborg Foto