Eenymeenyminymoe gav opvisning

Eenymeenyminymoe – som vi ejer sammen med FC Bryggen ApS, Kenth Eliasson og Kim Møller-Kjær – leverede en helt igennem fremragende præstation i dagens løb på Fyens Væddeløbsbane, hvor hun trods dødens hele vejen var overlegen til slut og sejrede i tiden 1.12,9a/1640 meter – nærmest ukørt, som løbsreferent Carsten Rabjerg formulerede det!

Commit Boom Bay var ikke overraskende hurtigst ude og dirigerede løbet i spids med 1.12,5/500 meter og 1.14,1/1000 meter mens Eenymeenyminymoe tidligt kom frem som første hest i andet spor.

Det anfægtede imidlertid ikke den tidligere Hoppe Derby- og DM for Hopper-vinder, som bare gik forbi til slut da Flemming Jensen gav hende frie tøjler.

En fantastisk præstation, der lover godt frem mod finalen i Diamantstoet om godt to uger.

Se løbet: KLIK HER

-Hun føltes rigtig fin; det er jo hendes måde at vinde løbene på, da hun har noget styrke, sagde Flemming Jensen bl.a. i sejrsinterviewet (KLIK HER) med Fast Track.

-Jeg syntes jeg havde kontakt med Jörgens hest (Commit Boom Bay, red.) igennem sidste sving. Det var anden gang hun gik uden sko og det kan næsten ikke blive bedre. 

-Nu kvalificerede hun sig til en finale (i Diamantstoet på Axevalla, red.) og det skal vi ha’ med, men det bliver næsten endnu mere spændende at sende hende til Frankrig. Det er på ingen måder skrinlagt. 

 

Foto: Gorm Johansen