Spændende weekend i vente

Lørdag og søndag har vi fire heste til start på to baner!

Lørdag på Racing Arena Aalborg gør 4-årige Gilberto sin første start for Flemming Jensen efter en løbspause på næsten et halvt år, mens Franz Jæger – som vi ejer sammen med FC Bryggen ApS – nu har løb i kroppen efter en lovende sæsondebut for sin nye træner, Jeppe Rask. Begge heste bliver særdeles spændende at følge.

Det samme søndagens to startheste på Fyens Væddeløbsbane, hvor Herina Sotto er klar til debut efter et lovende rutineløb i Aalborg i tiden 1.19,9/2140 meter. I det efterfølgende løb sender Gordon Dahl endvidere Hemingway Sotto ud i et 3-årsløb. Han har nu løb i kroppen efter en længere pause og må snart være sejrsaktuel …

KLIK på hestenes navne for detaljeret info!

Startsliste – Aalborg

Startliste – Odense

 

Foto af Herina Sotto: Hesselborg Foto