Fine præstationer på Fyn

Både Herina Sotto og Hemingway Sotto gik topløb på Fyn søndag eftermiddag, men måtte nøjes med et par sekundære placeringer. 

Debuterende Herina Sotto var hurtig fra start i duel med næstfavoritten Thai Carolina, der ud af første sving blev bakket ned i ryg. De første 500 meter gik efter 1.17,0.

Tempoet blev dæmpet, men kort efter kom Steen Juul flyvende i sporene med storfavoritten Hernando og samtidig gik Thai Hawaii med midt i banen – igen svarede Herina Sotto op.

Kilometeren blev passeret efter 1.19,6 og ud på sidste omgang lagde Herina Sotto og Hernando afstand til konkurrenterne.

Herina Sotto lignede vinderen ind på opløbet, men måtte til slut “strække gevær” og tage til takke med fjerdepladsen i tiden 1.18,6a/2140 meter efter en klart godkendt præstation i karrierens første start.

Se løbet: KLIK HER

I det efterfølgende 3-årsløb var Hemingway Sotto blandt de mest betroede, men han blev taget meget roligt fra start og kom til at sidde et stykke nede i feltet.

Efter et par konkurrenter forsvandt med galop kom Hemingway Sotto frem på tredjepladsen og blev sendt afsted i andet spor ind i sidste sving.

Han lignede en trussel mod den førende, men galoperede desværre midt i sidste sving og selvom han kom i trav igen, blev det kun til en tredjeplads i tiden 1.18,5a/2140 meter.

Se løbet: KLIK HER

 

Arkivfoto af Hemingway Sotto: Burt Seeger