Giftig præstation af Dead Tired!

Henrik Thomsen var i dag på plads til lunchtrav på Jydsk Væddeløbsbane med Dead Tired, der med Birger Jørgensen i sulkyen var gjort til klar favorit – og dér havde spillerne set rigtigt. Sikken en væddeløber!

Desværre tog Dead Tired en kort galop umiddelbart efter start, men kom hurtigt i trav igen. Kort efter galoperede den foranliggende konkurrent imidlertid og så rullede Readly Express-sønnen også over i galop, hvorefter Birger Jørgensen trak ud af feltet.

Han fik dog atter Dead Tired i trav igen og så gik det ellers stærkt – trods to fejl blev han forceret fremad i tredje spor og ud på sidste omgang overtog Dead Tired føringen.

Kilometeren blev afviklet efter 1.18.8 med Dead Tired i føring med et par længder med Highlight D nærmest.

Ind på opløbet blev Highligt D trukket ud til angreb og gik forbi til let sejr foran Gipsy K, men Dead Tired holdt – uden at være presset det mindste – hjem til en tredjeplads i tiden 1.18,6a/1860 meter.

Se løbet: KLIK HER

 

Fotos: Tina Dons Christoffersen