Eros Zola og Eenymeenyminymoe i V75

Lørdag på Jägersro bliver årets hidtil største dag for stalden når både Eenymeenyminymoe og Eros Zola kommer til start! 

Eenymeenyminymoe – som vi ejer sammen med FC Bryggen ApS, Kenth Eliasson og Kim Møller-Kjær – er atter til start i en indledende afdeling af Diamantstoet, hvor hun i baneprogrammet er tippet som vinder trods 40 meters tillæg. Hun galoperede senest på Solvalla, men havde jo ellers imponeret stort i de foregående starter, så i fejlfri udgave er “Eeny” altid en topchance.

Distancen er 2140 meter med 110.000 SEK til vinderen.

To løb senere sæsondebuterer Eros Zola – som vi ejer sammen med Kim Møller-Kjær – efter godt tre måneders løbspause. Han sluttede sæsonen i fjor med en overbevisende sejr i Skive i tiden 1.13,6a/2060 meter og vi håber selvfølgelig at han fortsætter den gode stil i år.

Baneprogram – Jägersro: KLIK HER

 

Foto af Eros Zola: Burt Seeger