Niels Thomsen medejer af On The Deck

Vi har solgt 50 % i vores amerikanske 3-åring On The Deck til Niels Thomsen (stående med ærespræmien på fotoet fra Magic Sisas Derbysejr), som vi tidligere har haft Hilfiger sammen med.

On The Deck  leverede en flot præstation i sin første start i Danmark, der samtidig var hans comeback efter en løbspause på fire måneder, og med et mere offensivt oplæg havde han formentlig vundet løbet.

Bo Westergaard valgte at tage den med ro fra start og On The Deck sad langt nede i feltet undervejs, men ind i sidste sving kom der for alvor fart på og han sluttede forrygende af til andenpladsen i tiden 1.14,3a/1600 meter. Han formåede dog ikke at fange Giovanni, der sejrede i 14,0.

Under alle omstændighed en lovende DK-debut for On The Deck, der helt sikkert vil være endnu 2. Påskedag i Aalborg, hvor han er tippet som vinder i dagens 8. løb.

Baneprogram – Aalborg: KLIK HER

 

Arkivfoto: Burt Seeger