Fine præstationer

Vi har i dag haft to heste til start – Dead Tired i Århus og Gateway Damgård på Åby – og de leverede begge godkendte præstationer med klækkelige rekordforbedringer!

Dead Tired (træner: Henrik Thomsen) blev taget roligt fra start, men blev snart sendt frem til andet par udvendig. Foran afviklede Gipsy K de første 500 meter efter 1.15,8 og kilometeren efter 1.17,2.

Med ca. 600 meter tilbage blev Dead Tired trukket ud til angreb i tredje spor og nåede hurtigt frem til den førende, men formåede ikke at gå forbi og var til slut chanceløs mod en stærkt afsluttende Haps, der sejrede i tiden 1.16,2a/1800 meter. Dead Tired blev nummer tre i 17,1 – ensbetydende med ny rekord.

Se løbet: KLIK HER

På Åby sæsondebuterede Gateway Damgård (træner: Bo Westergaard) – som vi ejer sammen med Masiol ApS – fik et fint løb i tredje par udvendig. Den senere vinder var overlegen fra start til mål (1.10,6/500 meter og 1.12,4/1000 meter).

Med 600 meter igen gik Nicklas Korfitsen afsted i tredje spor og selvom Gateway Damgård aldrig var i nærheden af at blande sig i afgørelsen, leverede han en stærk indsats i sporene og tog fjerdepladsen i rekordtiden 1.12,4a/1640 meter. Faktisk var der tale om en rekordforbedring på over tre sekunder!

Et flot comeback med tanke på den kommende sæsons årgangsløb.

Se løbet: KLIK HER

 

Arkivbillede af Gateway Damgård: Hesselborg Foto