On The Deck bedst på Copenhagen Cup-dagen

Vi havde fire heste til start på Copenhagen Cup-dagen:

Franz Jæger (Træner & Kusk: Jeppe Rask) – som vi ejer sammen med FC Bryggen ApS – blev nummer seks i Liga 4 i 1.15,8a/2500 meter (1.500 kr).
Han var godt med fra start og fik dødens de første 1200 meter, hvorefter favoritten kom frem udvendig for den førende. Da tempoet blev skruet op ind i sidste sving havde Franz Jæger lidt problemer med at veksle tempo, men holdt farten fint til mål og må siges at være godkendt.

Se løbet: KLIK HER

On The Deck (Træner & Kusk: Bo Westergaard) – som vi ejer sammen med Baltic Stable – blev nummer to i i 3-års Eliten i 1.14,7a/2000 meter (32.500 kr).
Efter et rolig indledning hvor han sad sidst i “hovedfeltet” blev On The Deck med 1200 meter igen sendt afsted i tredje spor og landede med en omgang tilbage udvendig for den førende Dixiechick Hanover.
Sidstnævnte var overlegen efter 1.13,6/500 meter og 1.15,6/1000 meter, men On The Deck hang med hele vejen og var ikke langt efter vinderen over mål. En tophest i svøb!

Se løbet: KLIK HER

Eenymeenyminymoe (Træner & Kusk: Flemming Jensen) – som vi ejer sammen med FC Bryggen ApS, Kenth Eliasson og Kim Møller-Kjær – blev diskvalificeret for galop.
Hun blev fra start sat af i tredje spor, mens Miracle Tile tog spids og afviklede de første 500 meter efter 1.14,2. Flemming Jensen var dog offensivt indstillet og efter ca. 750 meter kom Eenymeenyminymoe frem udvendig for den førende. Kilometeren gik efter 1.12,7.
Eenymeenyminymoe havde lidt problemer med at hænge på rundt sidste sving og galoperede pludselig kort inden feltet svingede ind på opløbet.

Se løbet: KLIK HER

Eros Zola (Træner & Kusk: Flemming Jensen) – som vi ejer sammen med KMK Advisory ApS – blev nummer fire i Bronzedivisionen i 1.12,5a/2000 meter (14.000 kr).
Fik et perfekt løb i andet par udvendig og blev trukket ud til angreb ind i sidste sving, men formåede ikke at true de forreste. Godkendt præstation, men umuligt mod en hest, der i føring afsluttede i 1.08-tempo de sidste 500 meter.

Se løbet: KLIK HER

 

Foto: On The Deck blev nummer to bag suveræne Dixiechick Hanover. Foto: Burt Seeger