Heti og Herina Sotto klar til Grand Circle-finalen!

Det har desværre vist sig, at Havana Sotto alligevel IKKE er startberettiget i “finalen” i Grand Circle 3-års Hoppe Championat, da hun er den dårligst placerede fjerdehest iflg. pointberegningen ! 

Heti og Herina Sotto kvalificerede sig til finalen i Grand Circle 3-års Hoppechampionat – Havana Sotto lige-ved-og næsten! 

Mest imponerende var Heti, der efter en rolig indledning fik andet par udvendig og overtog føringen med 500 meter tilbage.

Hun vandt siden ganske overlegent for Ken Ecce i tiden 1.16,5a/2140 meter og cementerede dermed sin position som en af årgangens allerbedste hopper.

Herina Sotto var hurtigst afsted fra start og afviklede de første 500 meter efter 1.14,5, men måtte samtidig overlade føringen til Head Over Heals.

Kilometeren gik efter 1.17,7 med Herina Sotto i “vinderhullet” og vores tredje deltager, Havana Sotto – som vi ejer sammen med RSD A/S – ryg på Herina.

Herina Sotto kom lidt i klemme, da den førende hest galoperede med godt 500 meter igen, men Birger Jørgensen fandt til slut plads i inderbanen og hun sluttede fint af til tredjepladsen i 17,2.

Havana Sotto leverede også en fin afslutning for Nicklas Korfitsen og var nummer fire i 17,3.

Dermed er både Heti og Herina Sotto klar til Grand Circle 3-års Hoppechampionat, der køres fredag den 1. juli på Fyens Væddeløbsbane.

Se løbet: KLIK HER

-Hun blev lidt magelig de sidste 60 meter op mod mål, men det blev let. Hun er stadig usikker fra start og løber og tackler lidt, men bliver bedre undervejs og når først vi kører er der ingen problemer, sagde Ken Ecce bl.a. i sejrsinterviewet (KLIK HER).

Vi havde også Hemingway Sotto til start i de åbne Grand Circle-prøver og i dag gik han fejlfri, men trods et fint løb i tredje par udvendig, kunne han ikke være med i afgørelsen og sluttede på sjettepladsen i tiden 1.17,2a/2140 meter.

Se løbet: KLIK HER

 

Foto: Gorm Johansen