Ny hest sammen med Frank Kjelde

Vi har købt den 4-årige, hollandskfødte hoppe Kiss Flevo Rhythm (Varenne) sammen med Frank Kjelde (Stald Kjela Invest), som fortæller flg. om hesten:

-Vi har haft den i et par uger og jeg tror, at Morten gerne ville ha’ fortsat med at træne nogle uger endnu, men løbet på lørdag passede helt perfekt, så nu prøver vi at starte. Det er jo den slags dage, man som hesteejer gerne vil være med, siger Frank Kjelde.

-Kiss Flevo Rhythm indeholder rimelig god kapacitet, men har startet i hård konkurrence på Wolvega. Forrige gang gik den trods alt 1.14,8a/2140 meter, så vi har da lidt forventninger til hende. Det er sådan en lidt “fanden-i-voldsk” hoppe, men den type Varenne-hopper er som regel også de bedste.

-Jeg har spurgt den tidligere træner og han mener ikke umiddelbart, at hun har fordel af højrevejen rundt som i Århus, men det nu var det altså det her løb og så prøver vi at starte hende.

-Desuden er det en spændende afstamning. Moderen satte hollandsk rekord som 2-års og mormoderen er mor til en perlerække af fine heste, bl.a. en vinder af det hollandske “2-års Derby”, Fidelity Rhytm og Breeders Crown-vinderen Gusty Rhythm, så Kiss Flevo Rhytm kan på længere sigt også være et sjovt emne som følhoppe.

Program – Århus: KLIK HER

Vi har tidligere haft Isotope d’Am sammen med Frank Kjelde, men han er netop blevet solgt til en svensk hesteejer. Kingsislandqueen er ligeledes blevet solgt.