Tre heste i Grand Circle 3-års Hoppechampionat!

Som tidligere nævnt kvalificerede Havana Sotto sig ikke direkte til start i Grand Circle 3-års Hoppechampionat, men vi fik alligevel chancen for at komme med og derfor har vi nu ikke færre end TRE heste med i fredagens storløb på Fyens Væddeløbsbane! 

Det er stort at ha’ alle vores tre danskfødte 3-årshopper, hvoraf vi selv har opdrættet de to, med i årets første storløb og vi glæder os rigtig meget.

Heti vandt sin indledende afdeling overlegent i tiden 1.16,5a/2140 meter og cementerede dermed sin position som en af årgangens allerbedste hopper.

Herina Sotto og Havana Sotto – sidstnævnte ejer vi sammen med RSD A/S – blev hhv. nummer tre og fire i samme løb og leverede begge en fin præstation, så de fortjener også at være med i årets hidtil største løb for de 3-årige hopper.

Vi har desuden Hemingway Sotto til start i et 3-årsløb.

Startliste til Odense: KLIK HER

 

Foto af Heti: Gorm Johansen