Startspor 9 til Iconic Sotto

Iconic Sotto er på søndag den 6. november til start i Dansk Opdrætningsløb på Lunden med Birger Jørgensen i sulkyen.

Morten Juul valgte startspor 9 og fra dén position ser det på forhånd lidt svært ud mod de tre favoritter, som vandt de respektive prøver, men vi håber selvfølgelig at Iconic Sotto snupper en god præmier.

I Opdrætningsløbsprøven blev hun nummer to bag Just Hans i tiden 1.18,6a/2000 meter. Hun var hurtigst afsted fra start, men ud af første sving overtog Just Hans føringen og afviklede de første 500 meter gik 1.18,0 og kilometeren efter 1.19,7 – hele tiden med Iconic Sotto i ryg.

Ind på opløbet blev Iconic Sotto trukket ud til angreb og hun sluttede fint af, dog uden at kunne true vinderen.

Se løbet: KLIK HER

Programsider til Lunden: KLIK HER