Masterpiece River uheldig

3-årige Masterpiece River var storfavorit i aftenens debut på Skive Trav og det gik også fint det meste af rejsen, hvor han efter ca. 800 meter kom frem udvendig for den førende Hannibal, der afviklede kilometeren efter 1.19,9.

Bo Westergaard forsøgte at køre til spids efter omgangs kørsel, men Masterpiece River tog kortvarigt et par galoptrin og “missionen” mislykkedes selvom han beholdt sin andenplads i dødens.

Rundt sidste sving trykkede Westergaard på igen, men ind på opløbet rullede Masterpiece River desværre over i galop og blevet diskvalificeret. I fejlfri udgave havde han været med på stregen i en tid omkring 1.18,5a/2060 meter.

Se løbet: KLIK HER

I prøve/rutineløbet var Marc Bæk Nielsen på plads med 3-årige Moni Talks, der kom hjem på 1.19,0/2000 meter i rutineløb.

 

Arkivfoto af Masterpiece River: Hesselborg Foto