Stærk DK-debut af Thewinnertakeitall!

Amerikanskfødte Thewinnertakeitall – som vi ejer sammen med Freddy Christensen, Knud Erik Ravn, Gunnar Christiansen og Bjarke Thomsen (“The fabulous five”) – leverede en flot indsats i sin første start på dansk grund fredag eftermiddag i Skive.

-Det gik ligesom vi håbede på. Jeg fik den føling, at han kunne åbne fra start og det kommer man langt med i den type løb, han skal starte i senere på sæsonen, sagde Bo Westergaard bl.a. i sejrsinterviewet med Derby25 Live.

-Han havde i hvert fald set startbilen før, men at han kunne holde spids fra spor 1 i Skive var flot gjort. 

-Der er flere muligheder mht. kommende start, men det bliver jo hovedsageligt 4-årsløbene på bl.a. Copenhagen Cup- og Musketerdagen. 

Se løbet: KLIK HER

Freddy Christensen og Bjarke Thomsen (hhv. nr. 2 og 4 f.v.) var på plads i vindercirklen i Skive. Foto: Flemming Andersen