Nyskabelse fra Thomas Madsen

Thomas Madsen på Kalmar har to af vores heste i træning – Otto Sotto og hans lillebror Kingston Sotto – og vi har netop modtaget en “Månedsrapport for marts” på de to heste – en superfin og meget detaljeret nyskabelse!

Otto Sotto:

Otto Sotto føles fin i træningen op til sit comeback på Kalmar og gjorde et godkendt løb dér. På Jägersro den 23. marts var han vældig tung og hang på en tømme. Jeg var slet ikke tilfreds med indtrykket og han fik en gennemgang hos equiterapeuten, hvor han bl.a. fik akupunktur og massage. Han havde en spænding i højre side, der er nu er løsnet op. 

Hesten er meget følsom i maven, så han får ekstra tilskud samt mash for at holde maven i form. Han har desuden fået Beviflex for lette fældningen. 

Nu skal jeg ha’ ham i løbsmæssig forfatning igen og vi siger på start om tre til fire uger. 

Kingston Sotto:

Han er vokset et par cm til og bliver større end Otto Sotto. Hesten har en fin psyke. Vi er begyndt at køre lidt let intervaltræning. Han løber fint og lige i vognen. Jeg føler han gør fremskridt for hver uge og er tilfreds med ham. Lige nu er han meget langhåret, men unghestene kommer til at se meget bedre ud om nogle uger, når vinterpelsen er væk. 

Han har været hos tandlægen, fået fjernet et par mælketænder og fået slebet tænderne. 

Vi kommer til at fortsætte med intervaltræning. Siden er planen at køre på banen for første gang om nogle uger. Det handler om at vise ham banen og ikke stille nogle krav til hesten. Han skal helt enkelt bare få en positiv oplevelse.