Salgskatalog med topafstammede 1-åringer

Inspireret af LN Trottings fine katalog, som vi omtalte i sidste uge, har vi nu fået lavet vores eget salgskatalog (KLIK HER eller på katalogforsiden nedenfor) med de ni 1-åringer, der er tilbage efter det seneste salg af Luna Sotto – heriblandt en lillesøster til vores Hoppe Derby-kandidat Herina Sotto (øverste foto), der i aften sejrede i sin sæsondebut på Åby i tiden 1.16,5a/2140 meter!

I lighed med tidligere år bliver alle vores 1-åringer tilmeldt de forskellige auktioner i Danmark og Sverige, men som udgangspunkt er alle vores ungheste altid til salg – også INDEN auktionerne – så hvis du efter at have studeret kataloget nærmere, har fået interesse for en (eller flere) af vores spændende 1-åringer, er du meget velkommen til at kontakte os – se kontaktinfo i kataloget.