Jointhejoyride kort slået

Mandag var Jointhejoyride til start på Spar Nord Arena i Aalborg, hvor han fik et fint løb i andet par udvendig det meste af rejsen. Den førende afviklede 500 meter efter 1.16 og kilometeren efter 1.18,9.

Bo Westergaard kunne blive siddende til opløbssvinget, hvor Jointhejoyride blev trukket ud til angreb og han leverede en fin afslutning til en tredjeplads i tiden 1.17,5a/2140 meter – kun kort slået efter en god præstation.

Se løbet: KLIK HER

Vi havde også Otto Sotto til start på Halmstad, hvor han var hurtigst fra start og tog spids, men efter 500 meter i 1.08-tempo måtte Kim Eriksson slippe spidsen.

Tempoet blev siden dæmpet en del og indtil sidste sving sad Otto Sotto i ryg på den førende, men da han blev skiftet til andet spor var der desværre ikke mere at “skyde med” og Otto Sotto sluttede uplaceret (1.500 SEK) i tiden 1.17,0a/2640 meter.

Se løbet: KLIK HER

 

Arkivfoto af Jointhejoyride: Hesselborg Foto