Nyt fra Timo Nurmos

Vi har pt. tre heste i træning hos Timo Nurmos på Solvalla – Isco Am, Intervetten Am og Jeremias Sisu – og har i dag modtaget flg. update:

Hestene har haft vældig utur.

Isco Am (foto) er en tophest og jeg vil ha’ at han skal være på toppen når han starter. Han har en lysende fremtid, synes jeg. Han har ikke været den letteste hest til at begynde med, men i dag er han en drømmehest. Jeg syntes at han behøvede mere tid psykisk.

Han var i vældig fin skik, da vi desværre måtte slette ham i Elitloppsweekenden. Jeg har kontaktet to forskellige dyrlæger fordi han havde feber og ikke ville drikke. Blodprøven viste at han var OK. Den anden veterinær mente, at han havde en inflammation i tarmen, så vi har medicineret ham og givet  ham to typer tillægsfoder.

Han har nu begyndt at drikke normalt, temperaturen er begyndt at blive normalt og han er igen begyndt at gå hurtigarbejder. Han er frisk i benene og om alt fungerer fint, kommer han til start om 2-3 uger.

Intervetten Am har altid haft brug for vældig tunge forsko for at kunne trave. Han har en lidt svær forgang og det har slidt på hans forben.

Skader i forbene er ikke det letteste. Han er fortsat hos Caroline Holm. Han er svær at holde frisk i forbenene.

Jeremias Sisu har været opereret i halsen og kirurgen Rossignol siger, at det tager tid inden halsen begynder at virke fin igen, men når man giver det tid, bliver det godt.

Han havde trænet hele tiden som planlagt og var startklar da han fik en skade i bagbenet.

Det er vældig utur. Dyrlægen skal tjekke benet nu, så vi ved hvordan skaden har udviklet sig. Håber det begynder at se fint ud.