In My Way Damgård og Iconic Sotto klar til Grand Circle!

  • Stald Sotto
  • blog
  • In My Way Damgård og Iconic Sotto klar til Grand Circle!

TIrsdag var der prøver til Grand Circle 3-års Championat på Spar Nord Arena i Aalborg, og igen fik vi to heste med i “finalerne” fredag den 7. juli ligeledes på Spar Nord Arena.

In My Way Damgård – som vi ejer sammen med Masiol ApS & John Sørensen – var ude i en af de hårdeste åben Grand Circle-prøver, hvor han fra start havnede som første hest i andet spor, selvom Bo Westergaard gjorde hvad han kunne for at få en hest frem foran sig.

Det lykkedes dog ikke, men In My Way Damgård gik et sandt topløb og ind i sidste sving udfordrede han den førende Justlikejessejames.

Midt på opløbet tog In My Way Damgård kortvarigt over, men måtte til slut bøje sig for Just Hans, der sejrede i tiden 1.15,7a/2140 meter foran In My Way Damgård i 16,1.

In My Way Damgård er dermed klar til start i Grand Circle 3-års Championat for Hingste/Vallakker.

Se løbet: KLIK HER

Jointhejoyride og Iconic Sotto mødtes i den sidste Hoppeprøve.

Jointhejoyride var godt med fra start, men i det hårde udgangstempo (1.09,9/500 meter) trak Bo Westergaard sig alligevel i første omgang, men valgte alligevel at køre frem mod den førende og overtog føringen med en omgang tilbage.

1000 meter gik efter 1.13,3.

Med ca. 700 meter igen måtte hun overlade føringen til storfavoritten Isabella C N og sluttede siden hen uplaceret i tiden 1.17,1a/2140 meter.

Iconic Sotto sad sidst i feltet hele vejen, men leverede en fin afslutning til fjerdeplads i 16,5 og det var altså nok til en startplads i Grand Circle 3-års Hoppechampionat.

Se løbet: KLIK HER

 

Arkivfoto af In My Way Damgård: Burt Seeger