Ottendeplads til Iconic Sotto

Det lykkedes også for vores deltager i Grand Circle 3-års Hoppechampionat, Iconic Sotto, at få en præmie med hjem – omend det kun blev til en ottendeplads (9.000 kr) i tiden 1.16,0a/2140 meter.

Iconic Sotto sad i sidste halvdel af feltet undervejs, hvor den førende Jackie Wee dampede afsted i 13-tempo den første kilometer.

Hun var langt efter vinderen over mål, men tog altså den sidste præmie i årets hidtil største løb for de 3-årige hopper.

Se løbet: KLIK HER


Vi startede yderligere to heste på Spar Nord Arena i dag, hvor Masterpiece River klarede sig bedst med en andenplads i tiden 1.17,2a/2140 meter.

Masterpiece River – som vi ejer sammen med FC Bryggen ApS og Knud Erik Ravn – fik tredje par udvendig fra start, men blev efter 750 meter sendt afsted i tredje spor og nåede frem til andet par udvendig.

Ind i sidste sving trak Nicklas Korfitsen ud til angreb i tredje spor og Masterpiece River overtog føringen midt på opløbet, men måtte på målstregen se sig passeret af staldkammeraten Indiana Stone.

Se løbet: KLIK HER

Masterpiece River i inderbanen bliver nummer to bag Indiana Stone. Foto: Hesselborg Foto

Endelig stillede Isotope d’Am – som vi ejer sammen med Stald Kjela Invest – op som favorit i dagens 9. løb, og det gik også planmæssigt fra start, hvor Birger Jørgensen tog spids i hård kamp med Go Fast Shadow, der overtog føringen ud af første sving og afviklede de første 500 meter efter 1.10,0!

Ud på sidste omgang blev Isotope d’Am skiftet til dødens og ind i sidste sving var han på vej til at overtage føringen, da han pludselig begyndte at få problemer med travet og galoperede.

Isotope d’Am kom dog i trav igen og tog femtepladsen i tiden 1.15,6a/2140 meter.

Se løbet: KLIK HER

 

Øverste foto (arkivfoto af Iconic Sotto): Jesper Elbæk