Heti bedst i Dansk Hoppe Derby

Lørdag havde vi to heste til start i Dansk Hoppe Derby – bedst gik det for Heti, der blev nummer otte (11.000 kr) i tiden 1.15,6a/2000 meter, mens Herina Sotto sluttede uplaceret i 17,3.

Heti (Træner: Ken Ecce) – som vi ejer sammen med Niels Thomsen – havnede tidligt i dødens, mens der var galop for Herina Sotto (Træner: Bo Westergaard) ud af første sving.

Nicklas Korfitsen fik dog hurtigt sin hest i trav igen og ud på sidste omgang blev Herina Sotto forceret frem udvendig for den førende Harper.

Ind i sidste sving var hun dog træt og faldt tilbage, mens Heti blev forsøgt i angreb i tredje spor for Ken Ecce. Det “bed” dog ikke rigtigt for hende og hun faldt også fra ind på opløbet.

Se løbet: KLIK HER

Vi havde også Havana Sotto (Træner: Henrik Thomsen) – som vi ejer sammen med RSD A/S – til start i Hoppe Derby Consolation.

Hun fik et fint løb først i ryg på den førende og siden i tredje par indvendig.

Ind i sidste sving fik Steen Juul bakket ud til angreb, men ind på opløbet rullede Havana Sotto desværre over i galop og sluttede uplaceret i tiden 1.16,0a/2000 meter.

Se løbet: KLIK HER


Foruden de tre ovennævnte havde vi yderligere fire heste til start i Derbyweekenden:

Otto Sotto (Træner: Ken Ecce) gjorde sin første start for Ken Ecce, men det blev desværre til galop fra start og han opgav.

Se løbet: KLIK HER

Eenymeenyminymoe (Træner: Flemming Jensen) – som vi ejer sammen med FC Bryggen ApS, Kenth Eliasson og Kim Møller-Kjær – var til start i Hoppeeliten.

Der var fuld knald på fra start, hvor staldkammeraten Glorius Rain tog spids og afviklede 500 meter efter 1.09,7!

Tempoet blev efterfølgende dæmpet og Flemming Jensen sendte Eenymeenyminymoe frem til dødens. Kilometeren gik efter 1.11,7.

Eenymeenyminymoe holdt farten til mål, men måtte nøjes med tredjepladsen i tiden 1.11,9a/2000 meter efter en meget flot præstation.

Se løbet: KLIK HER

På Derbydagen var Thewinnertakeitall (Træner: Bo Westergaard) til start i et klasseløb, hvor han sluttede på femtepladsen (5.000 kr) i tiden 1.12,0a/2000 meter efter et løb i tredje par udvendig og tredje spor de sidste 600 meter.

Se løbet: KLIK HER

Sidste hest ud i Derbyweekenden var In My Way Damgård (Træner: Bo Westergaard), som vi ejer sammen med Masiol Aps & John Sørensen.

Han startede i Walther Kaiser-Hansens Mindeløb for 3-åringer, hvor In My Way Damgård sluttede på femtepladsen (9.000 kr) i tiden 1.13,6a/2000 meter efter et løb i tredje par udvendig det meste af rejsen.

Se løbet: KLIK HER