Aalborg Store Pris Consolation til Thewinnertakeitall!

4-årige Thewinnertakeitall – som vi ejer sammen med Freddy Christensen, Knud Erik Ravn, Gunnar Christiansen og Bjarke Thomsen (Stald High Five) – imponerede stort i Aalborg Store Pris Consolation lørdag eftermiddag på Spar Nord Arena i Aalborg.

Han overtog føringen ud af første sving og afviklede de første 500 meter i 13-tempo.

Bo Westergaard øgede siden tempoet gradvis og Thewinnertakeitall sejrede efter 1.12,4/1000 meter helt overlegen i tiden 1.11,3a/1640 meter – ensbetydende med ny banerekord for 4-årige hingste og vallakker.

-Jeg kunne godt ha’ holdt spids, men Flemming havde så meget fart på og ville gerne ha ryg på mig, så der var ingen grund til at køre for fuldt mere end de første 50 meter, sagde Bo Westergaard bl.a. i sejrsinterviewet med Bet25 Live.

-Han gik et fint løb og fungerede fint i dag. Det er sådan man gerne vil ha’ det skal være; med vat i ørerne og virkelig mange kræfter sparet.

Se løbet: KLIK HER

Fotos: Hesselborg Foto