In My Way Damgård og Iconic Sotto klar til Kriteriet!

Fredag var der Kriterieprøver på Lunden, hvor både In My Way Damgård og Iconic Sotto formåede at kvalificere sig til at start i hhv. Dansk Trav Kriterium og Dansk Hoppe Kriterium! 

In My Way Damgård (Træner & Kusk: Bo Westergård) gik et topløb fra dødens sidste ca. 2.000 meter i den åbne Kriterieprøve. Storfavoritten Just Hans var førende undervejs (1.12,5/500 meter og 1.16,8/1000 meter) og sejrede i tiden 1.14,6a/2000 meter foran In My Way Damgård i 14,9.

Se løbet: KLIK HER

Iconic Sotto (Træner: Morten Juul – Kusk: René Kjær) blev taget roligt fra start i den sidste Hoppe Derbyprøve, hvor favoritten Izabella Nordic var toneangivende undervejs (1.14,4/500 meter og 1.15,8/1000 meter).

Ind i sidste sving blev Iconic Sotto trukket ud til angreb, og på en forrygende afslutning i sporene nåede hun lige netop frem til kneben sejr i tiden 1.16,2a/2000 meter.

I samme løb havde vi også Jointhejoyride (Træner: Bo Westergård – Kusk: Ken Ecce) til start, men hun galoperede efter ca. 400 meter og opgav.

-Udviklingen kommer støt og roligt, lige pludselig lægger de sig til og det var så heldigt, at det skete i en Kriterieprøve, sagde René Kjær bl.a. i sejrsinterviewet med Bet25.dk

-Det er normalt ikke hendes bedste med svingene, men i dag var hun fin i svingene. Til gengæld var kun lidt “kryptisk” ind på det lige, men hun er i bund og grund ved at udvikle sig til at løbe væddeløb. Der er mange ting, der er ved at ændre sig og det sker jo på det rigtige tidspunkt.

Se løbet: KLIK HER

 

Foto af Iconic Sotto: Burt Seeger