Dobbeltsejr i Aalborg!

Blot tre dage efter sin flotte sejr på Fyn i lørdags, var 3-årige Masterpiece River (Træner & Kusk: Bo Westergaard) – som vi ejer sammen med FC Bryggen ApS og Knud Erik Ravn – til start Racing Arena Aalborg i mandags – og endnu engang viste han sig bedst efter en stærk præstation.

Vi startede også Gilberto (Træner & Kusk: Flemming Jensen), der var toneangivende fra start med 1.16,8/500 meter, men efter ca. 600 meter overtog Masterpiece River føringen og sejrede siden ganske let i tiden 1.16,3/2140 meter.

Gilberto blev skiftet til dødens efter ca. 900 meter og holdt fint hjem fra dén position til andenpladsen i 1.16,4/2140 meter.

Se løbet: KLIK HER

Senere på aftenen havde vi også Masotto (Træner: Bo Westergaard – Kusk: Nicklas Korfitsen) til start.

Efter et fint løb i andet par udvendig hele vejen, sluttede han fint af til tredjepladsen i tiden 1.18,5/2140 meter.

Se løbet: KLIK HER

 

Foto af Masterpiece River: Hesselborg Foto